Naar Corsica!
10 mei 2026 - Bastia, Frankrijk
De camping die wij hebben gekozen omdat we dan dicht bij de boot zijn is een drukke camping.
We staan achter elkaar, ( bijna) geen ruimte voor tafeltje met stoelen. Geen leuke plek om te koken. Rumoerige buren. Dus we proberen ergens iets te eten. Na wat heen en weer gewandel, vinden we een pizzeria die net open is( 19.15). We zijn nog de enige gasten. Eten is voedzaam en voldoende dus doel bereikt!
Om half 9 terug op de camping komt de caravaan van " we zijn er bijna" uit Polen de camping op. Met een hoop lawaai en gedoe om plaatsen vinden zij allemaal (op de parkeerplaats) een plek.
Op de camping blijkt de bar live muziek te hebben wat over de hele camping schalt ( ja we worden oud 😉).
Maar keurig na 10 uur blijft het stil. Als we tegen 11 naar bed gaan is het prima en rustig op de camping. Zouden die allemaal met de boot naar Corsica gaan?
---------
Vanmorgen om 6 uur opstaan, ja en om ons heen lopen al meer mensen die hun bed vroeg verlaten. Zonder ontbijt rijden we om kwart voor 7 naar de haven. Het regent.
Mariette:10 mei 2026Fijne bootreis