Rendieren

9 augustus 2025 - Tänndalen, Zweden

Onze eerste bestemming is een waterval Fjätfallen na een uur rijden. Onderweg heb ik al 3x rendieren gespot tussen de bomen. Ook Henk heeft er twee gezien. Maar een foto maken lukte niet zo snel.

We wandelen naar de waterval over een brug. Erg mooi daar. Er zijn ook picknick banken dus we halen de koffie op. Heerlijk zitten we daar een tijdje. We overleggen over de overnachting.  Henk heeft gisteravond proberen te reserveren maar kon maar 1 plaats boeken daarna leek het vol te zijn. Hij belt met de camping om zekerheid te krijgen. Na zijn Engelse intro vraagt de eigenaresse of het ook in het Nederlands mag?😁

Er is nog een soort reserveplaats waar we mogen staan! Oké dan houden we ons aan de geplande route. Nog 1 camping in Zweden op hoogte in de bergen.

Vanmiddag was echt een prachtige route waar om de haverklap rendieren op of naast de wegliepen, fantastisch! Eenmaal op de camping liepen er twee vlakbij de camping heel bijzonder.

We kregen een tip voor een leuk "huiselijk"  restaurant. Om 7 uur daarheen gewandeld,  inderdaad een aantal tafeltjes in een woonhuis. Wij zaten in de bibliotheek. Er was een buffet, echt heerlijk!

Het was een topdag!!!!!